29.10.2008

Onsdagskveld, med frostrøyk, Øl og Quiz

Da var det onsdag, og Quiz kveld. Eller Kviss som det tydeligvis heter i Volda.
Ett av ukens små høydepunkter. Der det handler om å hygge oss, og smile og le, uten å tenke på lekser. Sosial kveld. utenfor skolens fire vegger. Umotiverte for mer lekser, stimer vi ned til Rokken (uteplassen i Volda) Trosser is og kulde.
Startet kvissen med friskt mot, men det falt litt sammen da vi fikk spørsmålene. Trodde vi kom til å klare en del. Det gjorde vi forsåvidt også. 19 poeng. Men det var av kanskje, ja 45 mulige poeng. Men vi hadde det gøy, det var det som var det viktigste.

Vi fikk egentlig ganske mange merkelige spørsmål. Lurer på om de tror at vi går rundt å vet slike ting? Ikke alt var noe vi kunne gjette oss til. Det var jo mildt sagt, umulig i enkelte tilfeller.
Men det, uten tvil, merkeligste spørsmålet vi fikk var:
- Hvem skal spille rollen som Britney Spears, i den nye filmen om hennes liv?

Dersom du har lest nyhetene, eller hørt på radio, eller sett tv. Så vet du sikkert dette?
Jeg derimot. Som ikke har tv, radio eller leser aviser.
Jeg ante ikke.
Paris Hilton var ett godt svar mente jeg da. Men svare viste seg å være, stjernen selv. Hvor tragisk er vel ikke det? Spille seg selv, i en film om seg selv. Merkeligste jeg har hørt på lenge.

Og dersom du ikke visste det, så har Karlsvogna 7 stjerner, oppkalt etter Karl Den Store og er en del av stjernebildet Storebjørn.

Bildet er hentet fra denne siden
http://web.ard.de/galerie/bilderpool/boulevard/britneyspears/britney_11.jpg

1 kommentar:

  1. haha Paris :D

    koss d gikk me co2'n forestn :O:O

    SvarSlett